42-годишният американски певец и актьор Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода

...
42-годишният американски певец и актьор Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк е напът да се разведе със съпругата си

42-годишният американски артист и актьор Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода със брачната половинка си Джесика Бийл (41). За това пише Life and Style.

Съобщава се, че звездната двойка претърпява спешен миг поради излизането на скандалните записки на Бритни Спиърс „ Жената в мен “.

„ Те се обичат, ходили са на сеанси със фамилен терапевт, само че не са решили главните си проблеми “, споделя източник, непосредствен до двойката.

По-специално, вътрешният човек отбелязва, че Бийл и Тимбърлейк даже са се преместили в друга къща, с цел да се отърват от бремето на предишното и да стартират изначало. Засега обаче им е мъчно да го създадат.
   View this post on Instagram

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Двойката има двама сина, Сайлъс и Финиъс. Те се ожениха през 2012 година

В началото на 2000-те музикантът се срещна с певицата Бритни Спиърс. В записките си „ Жената в мен “, които излязоха в края на октомври 2023 година, актрисата си напомни романса им. Оказва се, че Джъстин е принудил Бритни да направи аборт, когато тя е забременяла от него.

Певицата написа, че бремеността ѝ е била " изненада ", само че не е била " покруса ".

Обичах Джъстин толкоз доста. Винаги съм си мислела, че един ден ще съдадем семейство. Просто се случи по-рано, в сравнение с чакахме ", написа Бритни в книгата си.

" Но Джъстин несъмнено не се радваше за бременността ми. Той сподели, че не е подготвен да има дете, че сме прекомерно млади ", продължава описа си изпълнителката.

" Сигурна съм, че хората ще ме намразят поради това, само че аз се съгласих да не раждам бебето. Не знам дали беше вярното решение. Ако зависеше единствено от мен, в никакъв случай не бих направила аборт. Но Джъстин беше толкоз сигурен, че не желае да бъде татко ", признава Бритни.



Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс / Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР